Wie zijn wij

Wij zijn Habit Hackers. Wij geloven in een wereld met minder afval en in het feit dat een kleine verandering een groot verschil maakt. Daarom gaan wij in mei 1.500 mensen inspireren om 10% afval te besparen. Dat scheelt 6.250 kilo afval!

Irma woont met Juan en dopie, de kat in Schiebroek. Millenial generatie en constant op zoek naar inzichten voor een milieubewuster leven.

Nele woont met een gezin in een stadsappartement. Niet donkergroen maar wel bewust. Minder plastic het huis binnenslepen en buitendragen is haar persoonlijke uitdaging

Lia woont met vriend en twee dochters in een dorp aan de rand van het Groene Hart. Heeft ook een (eigenzinnig en strijdvaardig) groen hart. Is voor zichzelf best streng, maar juicht bij anderen enthousiast alle kleine stapjes toe. Duikt verder zonder aarzeling elke keuken in om er met de lekkerste experimenten uit te komen.

Birgit woont met haar gezin in Arnhem. Ze heeft altijd al aandacht voor het milieu gehad, maar is pas sinds 2 jaar bezig er ook actief iets voor te doen. Soms gaat dat makkelijk, soms moeilijker, maar elk stapje telt!

Judith woont met haar planten in Amsterdam. Ze houdt van mensen, van hard lachen, van yoga en van kringloopwinkels. Houdt niet van de geur van net uitgeblazen kaarsen en ronde tafels. Gelooft dat kleine beetjes het verschil kunnen maken.

Maarten is net verhuisd naar Den Haag, waar hij samenwoont met Anne. Probeert zijn wijkje zo schoon mogelijk te houden door veel te rapen. Lievelingskleur: groen